Konsult Gunilla

Vad krävs för att starta eget företag?

Jag vägleder dig i din idé till eget företag.

I min roll som verksamhetsansvarig på deltid i NyföretagarCentrum Bergslagen  stöttar jag dig på vägen fram till eget företag. Jag verkar i norra Örebro län och besöker regelbundet Nora, Hällefors, Lindesberg och Kopparberg.

Du kan också anlita mig som konsult på uppdrag.  Då är jag din rådgivare och konsult i nyföretagardjungeln, en kompletterande aktör med täta kontakter med region Örebro län, ALMI, Inkubera m.fl. Som rådgivare hjälper jag dig att svara på frågor som:

  • Vad är ett bra företagsnamn?
  • Vilken företagsform ska jag välja?
  • Hur ska jag marknadsföra?

Utbildad Praktisk Projektledare

Kan gå in som projektledare i olika projekt samt att jag har ledarskapsutbildningar.

Konsult Timbanken

 1. Vad kan du hjälpa till med?

Utveckla, driva och få människor att bidra till det goda, effektiva och lönsamma företaget.  Affärsutveckling – hur du som företagare kan bli mer lönsam och hur företaget kan utvecklas. Rådgivning i att ta fram affärsplan, strategi, handlingsplan, förslag i hur man kan tänka kring produkt/tjänsteutveckling. Även hur man startar sociala företag.

 1. Vilka är dina styrkor?

Ser människan och är en god lyssnare med egen erfarenhet och kompetens i att starta, driva, avveckla, utveckla och leda företag i framgång och motgång.  Får andra engagerade, förstå, vilja och att våga! Har ett stort kontaktnät i hela Sverige i många olika branscher.

 1. Vad motiverar dig?

 Att få förtroendet att vara med och skapa andra människors drömmar och se dem lyckas.

 1. Vad kan en företagare förvänta sig vid ett möte med dig?

Företagaren i focus! Inspiration och motivation.

 1. Vad är viktigt att tänka på som affärsrådgivare?

Att vara en god lyssnare och förstå behovet.

 1. Kan du erbjuda digitala möten t.ex. via zoom?

Ja jag kan erbjuda zoom möten.

https://www.linkedin.com/posts/timbanken-se_utvecklar-ditt-f%C3%B6retag-nya-varor-eller-tj%C3%A4nster-activity-7043918308340842496-qxlk?utm_source=share&utm_medium=member_desktop