Coach Gunilla

Vad krävs för att starta eget företag?

Jag vägleder dig i din idé till eget företag.

I min roll som verksamhetsansvarig på deltid i NyföretagarCentrum Bergslagen  stöttar jag dig på vägen fram till eget företag. Jag verkar i norra Örebro län och besöker regelbundet Nora, Hällefors, Lindesberg och Kopparberg.

Du kan också anlita mig som konsult på uppdrag.  Då är jag din rådgivare och konsult i nyföretagardjungeln, en kompletterande aktör med täta kontakter med region Örebro län, ALMI, Inkubera m.fl. Som rådgivare hjälper jag dig att svara på frågor som:

    • Vad är ett bra företagsnamn?
    • Vilken företagsform ska jag välja?
    • Hur ska jag marknadsföra?

Utbildad Praktisk Projektledare

Kan gå in som projektledare i olika projekt samt att jag har ledarskapsutbildningar.